Banbus Lux apartmani - vikend

  BANBUS LUX STUDIO APARTMANI - Nalazi se u samom centru Sokobanje  udaljen nepunih 100 metara od šetališne zone. Novo-otvoreni studio apartmani pružaju potpuni konfor i užitak za sve turiste koji odluče da borave u Sokobanji. Svi studio apartmani opremljeni su sa mini kuhinjama, ugradnom pločom sa dve ringle, aspiratorom, frižiderimom, velikim plazma televizorom, trpezariskim stolom sa stolicama , klima uređaj, WiFi, prostranim TWC i terasama.

  Svi studio apartmani opremljeni su sa kompletnim posudjem u skladu sa strukturom studia. Sve terase opremljene su plastičnim baštenskim garniturama sto sa stolicama. Pored opremljenih studio apartmana objekat sadrži svoj restoran kapaciteta cca 60-70 mesta. U restoranu svi gosti koji žele mogu da koriste usluge restorana hrane i pića ala kart ili polupansion ako žele da se pretplate na ishranu. Objekat sadrži veliku recepciju sa foajeom gde gosti mogu da uživaju u svom  slobodnom vremenu uz muziku i piće. Objekat poseduje i parking mesta za sve goste koji dolaze sopstvenim prevozom .

   

  Specijalna ponuda  -  vikend

  10.03 - 12.03.2017.
  3 DANA  /  2 NOĆENJA ( SMEŠTAJ NA BAZI 2 POLUPANSIONA)
  Polazak: Petak / Povratak: Nedelja

  1.DAN   BEOGRAD – SOKOBANJA
  Polazak iz Beograda u jutarnjim časovima. Smeštaj u objekat, slobodno vreme za obilazak Sokobanje i odmor. Večera. Noćenje.
  2. DAN   SOKOBANJA
   Doručak. Vreme za individualne aktivnosti. Naša preporuka- Sokoterme koje nalaze se u neposrednoj blizini. Za sve goste željne rekreacije, poboljšanja kvaliteta života, zdravlja i opšteg stanja duha i tela, na raspolaganju su bazeni sa toplom banjskom vodom (39°C) koji rade tokom cele godine, kao i brojni prateći sadržaji: finska sauna, parno kupatilo, tursko kupatilo, slana soba, jaccuzzi, dva zatvorena i jedan otvoreni bazen sa termo-mineralnom vodom, kozmetički salon (pedikir, manikir, depilacija...), fizioterapeutski blok (razne vrste masaža - relaks, aroma, kraljevska, sportska, tajlandska, turska...), Garra Rufa ribice (“Doctor Fish” piling ribicama koje ugodno utiču na zdravu i isto tako na obolelu kožu), fitness i mini teretana... Sve potrebne informacije o korišćenju Wellness centra možete dobiti na recepciji Banbus Lux Studio Apartmana. Večera. Noćenje.
  3. DAN   SOKOBANJA – BEOGRAD
  Doručak. Napuštanje objekta. Slobodno vreme do polaska. Povratak za Beograd.
  Kraj svih usluga.

   

  CENA  ARANŽMANA : 3.500,00 din / po osobi

  ARANŽMAN OBUHVATA:
  Smeštaj u Banbus Lux Studio Apartmanima na bazi 2 polupansiona (doručak i večera na bazi klasičnog posluživanja)
  Parking mesto za goste koji dolaze sopstvenim prevozom

   

  ARANŽMAN NE OBUHVATA:
  Boravišnu taksu koja se plaća na recepciji objekta i iznosi 70,00 dinara po osobi dnevno, deca od 7-15 godina 35,00 dinara dnevno.
  Autobuski prevoz- mogućnost organizovanja prevoza po ceni od 2.000,00 dinara po osobi u zavisnosti od broja prijavljenih putnika
  Korišćenje usluga u hotelu Sokoterme
  Individualne troškove
  Nepomenute usluge

   

  NAČINI PLAĆANJA:
  Gotovinski: 50 % prilikom rezervacije ostatak najkasnije 5 dana pre početka aranžmana
  Putem kreditnih kartica ( VISA, DINA, MASTER, MAESTRO )
  Odloženo plaćanje: avans u iznosu od 50% prilikom rezervacije, a ostatak u 2 jednake mesečne rate čekovima građana datumiranima 15-tog u mesecu uz obezbeđenje plaćanja ( deponovanje čekova minimum 10 dana pre početka aranžmana )

   

  POPUSTI I DOPLATE:
  Deca 2-10 god: 20 % popusta od cene aranžmana za odrasle, deca do 2 god: gratis i ne koriste nikakve usluge
  Doplata za 1/1: 70% od aranžmana.

   

  NAPOMENE:
  Putnici su dužni da se informišu o mestu i vremenu polaska 2 dana pred putovanje, a na polazak treba doći 15 minuta ranije od naznačenog vremena.

   

  Organizator putovanja TA”Banbus”
  Uz ovaj program važe opšti uslovi putovanja TA”Banbus” usaglašeni sa YUTA standardima

   

  leto 2017 banbus

  sokobanja video

  « Avgust 2017 »
  Pon Uto Sre Čet Pet Sub Ned
    1 2 3 4 5 6
  7 8 9 10 11 12 13
  14 15 16 17 18 19 20
  21 22 23 24 25 26 27
  28 29 30 31      
  © 2015 Banbus. All Rights Reserved.- Balkanska 35 · 11000 Beograd · Srbija · Tel/Fax: +381 11 362 5555 - E-mail: office@banbus.co.rs
  Design © bojovicdejan.com