telefonfacebook

  Manastir Mileševa - Kanjon reke Uvac

   

  1. DAN
  Sastanak grupe u 7:15 , polazak iz Beograda u 7:30h sa parkinga kod sajma Beograd. Vožnja ka Zlatiboru, gde odlazimo u (fakultativnu) posetu selu Mušvete, kompaniji Aćim doo koja se bavi proizvodnjom trajnih suhomesnatih proizvoda i vina. Obilazak sušare ( dobijanje higijenske opreme na licu mesta) , degustacija čuvene dalmatinske pršute sa Zlatibora, vina i rakije u zlatiborskom selu. Nastavak putovanja prema manastiru Mileševi. Dolazak i obilazak ovog prelepog manastira, zadužbine kralja Vladislava, sina kralja Stefana Prvovenčanog. Manastir Mileševa je inače najpoznatiji po čuvenoj fresci Beli anđeo. Slobodno vreme za odmor, večera i noćenje u konaku manastira.

  2. DAN
  Posle doručka napuštanje manastira i nastavak puta ka Novoj Varoši. Vožnja Uvačkim jezerom u dužini 12-13km, posmatranje beloglavih supova i drugih prica na gnezdima i u letu, poseta Ledenoj pećini u dužini od oko 700 m, “penjanje” na neki od vidikovca Molitva ili Veliki vrh. (sa spektakularnim pogledom na kanjon Uvca). Povratak čamcima na mesto polaska .Ceo izlet traje oko 5-6 sati. Po povratku slobodno vreme za ručak u restoranu na Zlatarskom jezeru po vašem izboru ( individualno) . Posle višesatnog uživanja u prelepoj prirodi ovog dela Srbije polazak za Beograd oko 17h. Dolazak u Beograd u večernjim satima .Kraj programa

   

  TERMIN POLASKA: 25.08.2018.

   

  CENA ARANŽMANA: 4.990,00 din/po osobi

   

  CENA ARANŽMANA OBUHVATA:
  Prevoz autobusom visoke turističke klase (full oprema, klima, tv, video, dvd, mikrofon)
  smeštaj u konaku manastira Mileševa na bazi u 1/2 I 1/3 krevetnim sobama 1 polupansiona ( večera i doručak u restoranu u neposrednoj blizini manastira)
  predstavnik agencije (vodič–pratilac tokom trajanja ture)
  kustos Manastira Mileševa
  troškovi putarine i parkinga
  troškovi organizacije putovanja

   

  CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:
  Obilazak sela Mušvete, obilazak sušare i degustacija 650 rsd (suhomesnati proizvodi),( hleb, vino i rakija - neograničeno);
  Splavarenje Uvačkim jezerom sa uključenom ulaznicom za Ledenu pećinu, pešačka ruta do vikokovca Veliki Vrh - 1600 rsd;
  lokalni vodič /čuvar SRP Uvac
  Ručak u restoranu - individualni meni;
  Individualni troškovi putnika;
  Doplata za jednokrevetnu sobu 1.500 rsd.

   

  NAČINI PLAĆANJA:

  Plaćanje do polaska, gotovinski, čekovima (deponovanje čeka najkasnije 5 dana pre početka aranžmana, a realizacija čeka najkasnije mesec dana nakon realizacije aranžmana), putem platnih i kreditnih kartica (VISA, DINA, MASTER, MAESTRO CARD)

   

  Aranžman rađen na bazi minimum 70 putnika.
  Organizator putovanja ima pravo otkaza putovanja, najkasnije 5 dana pre termina polaska.
  Organizator putovanja TA”Banbus”
  Uz ovaj program važe opšti uslovi putovanja TA”Banbus” usaglašeni sa YUTA standardim

   

  leto 2017 banbus

  © 2017 Banbus - Licenca OTP 34/2010 od 28.01.2013 - Sve informacije na sajtu turističke agencije su informativnog karaktera.
  Design © bojovicdejan.com