telefonfacebook

  Segedin - shopping

   

   

  JEDNODNEVNI  IZLET -  27.01.2018.

   

  PROGRAM PUTOVANJA:
  Polazak iz Beograda u 05:30 h, sa sajma, parking kod izlazne rampe sajma, preko puta Sava osiguranja. Dnevna vožnja Novosadskim auto-putem, preko graničnog prelaza Horgoš, sa usputnim zadržavanjima radi odmora.
  Dolazak u Segedin u prepodnevnim časovima ( u zavisnosti od zadržavanja na graničnim prelazima i obavljanja carinskih formalnosti).  Organizovan obilazak jednog od tržnih centara u samom centu grada – ARKAD, gde ćete u veoma prijatnom prostoru uživati u kupovini odeće i obuće u buticima svetski poznatih brendova: Zara, Bershka, Terra Nova, New Yorker, H&M, C&A, Tally Waijl, Marks&Spencers, Pull&Bear, Tom Tailor, Deichmann i mnogi drugi. Tu su naravno i parfimerije, juvelirnice, prodavnice tehnike, dekorativnih elemenata za opremanje vašeg doma,  prehrambreni proizvodi itd. Kad se umorite od kupovine, možete se odmoriti u nekom od kafića i poslastičarnica u okviru tržnog centra, a mirisu vrućeg peciva i odličnim kolačima retko ko može da odoli. Nakon toga, nastavak shoppinga, odlazak do hipermarketa (Auchan (bivša Cora), Metro, Praktiker). Poznato je da u Segedinu možete kupovati raznovrsnu robu visokog kvaliteta po povoljnim cenama.
  Organizovan odlazak za sve zainteresovane putnike do zatvorenog AKVA PARKA-AKVAPOLIS sa lokacijom na desetak minuta od najužeg centra Segedina, koji je po svim sadržajima i atraktivnim zatvorenim bazenima sa toboganima dospeo na prvo mesto po atraktivnosti i posećenosti gostiju u 2012.godini.
  Kompleks bazena se prostire na 4400 m2 a raznovrsnost sadržaja omogućava da se za sve uzraste pronađe odgovarajući vid odmora, uživanja i zabave. Za sve zainteresovane putnike predviđena poseta AKVAPOLISA je od 12.00 do 18.00 časova. Toplo preporučujemo posetu sa nezaboranim provodom svakog vikenda za sve uzraste (za roditelje sa malom decom, omladinu i penzionere).
  Dolazak u Beograd u kasnim večernjim časovima.    

   

                 

   

  Cena aranžmana: 1.490,00 din

   

  CENA ARANŽMANA OBUHVATA:
  •    prevoz autobusom visoke turističke klase na relacijama navedenim u programu (u slučaju manjeg broja putnika, postoji mogućnost prevoza turističkim mini busevima)
  •    usluge pratioca grupe (predstavnik agencije)
  •    troškove organizacije i vođenja aranžmana

  CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:
  •    inostrano zdravstveno osiguranje ( za osobe od 0-18 godina iznosi 257,00 din, za osobe 19-70godina iznosi 386,00 din, a za osobe od 71-86 godina iznosi 771,00 dinar)
  •    individualne troškove
  •    Ulaznice za AKVAPOLIS: odrasli 4.500 HUF, omladina od 12.do 23.god  3.850 HUF, deca od 4. do 12.god 2.250 HUF,  deca do 4 godine gratis.

  POLASCI IZ DRUGIH MESTA (mora se najaviti prilikom rezervacije aranžmana):
  •    Postoji mogućnost usputnih ulazaka i izlazaka putnika na skoro svim benzinskim pumpama, restoranima i motelima uz autoput Beograd – Novi Sad – Horgoš (granica sa Mađarskom)                                                          


  NAČINI PLAĆANJA ARANŽMANA:
  •    30% prilikom rezervacije, a ostatak od 70% najkasnije 5 dana pre putovanja
  •    platne kartice (Visa, Dina, Master, Maestro)


  OPŠTE NAPOMENE:                      
  •    Proveriti 2 dana pre putovanja tačno vreme i mesto polaska
  •    Kod autobuskih aranžmana  predviđene su pauze radi usputnog odmora na oko 3 do 4 sata vožnje. Zaustavljanja su na usputnim stajalištima ili benzinskim pumpama, a u zavisnosti od uslova na putu i raspoloživosti kapaciteta stajališta
  •    Dužina trajanja slobodnog vremena za individualne aktivnosti tokom programa putovanja zavisi od objektivnih okolnosti (npr. dužine trajanja obilazaka,  termina polazaka, zadržavanja na granici…)
  •    Za sve informacije date usmenim, telefonskim ili elektronskim putem agencija ne snosi odgovornost. Validan je samo pisani program putovanja istaknut u prostorijama agencije
  •    Organizator putovanja zadržava pravo promene programa putovanja usled nepredviđenih objektivnih okolnosti (npr. gužva na granicama, gužva u saobraćaju, zatvaranje nekog od lokaliteta predviđenog za obilazak...)
  •    Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom  putovanja, uslovima plaćanja i osiguranja, kao i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja
  •    Rok za prijavu uglavnom zavisi od popunjenosti. Preporuka je da se raspitate o aranžmanu 1-2 nedelje unapred
  •    Maloletni putnici prilikom putovanja moraju imati overenu saglasnost roditelja
  •    Putnici koji poseduju inostrani pasoš dužni su sami da se informišu kod nadležnog konzulata o uslovima koji važe za odredišnu ili tranzitnu zemlju (vizni, carinski, zdravstveni i dr.) i da sami blagovremeno i uredno obezbede potrebne uslove i isprave
  •    Preporuka je, da se putnici sa novim crvenim pasošima, informišu o uslovima ulaska u zemlje Evropske unije (potrebna novčana sredstva za boravak, zdravstveno osiguranje, potvrde o smeštaju ...) na web-stranici Delegacije Evropske unije u Srbiji www.europa.rs ili u ambasadi ili konzulatu zemlje u koju putuju. Agencija ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju Evropske unije
  Molimo Vas da pažljivo pročitate Opšte uslove putovanja
  Turistička agencija BANBUS nastupa u svojstvu organizatora putovanja, licenca. OTP34/2010 od 01.02.2010.godine. Uz ovaj program važe opšti uslovi putovanja organizatora putovanja. Aranžman je rađen na bazi od minimum 40 prijavljenih putnika i usled nedovoljnog broja putnika organizator putovanja ima pravo otkaza putovanja, najkasnije 5 dana pre termina polaska. Organizator putovanja zadržava pravo korekcije ugovorene cene  pre početka putovanja usled promene u kursu razmene valute ili promene u tarifama prevoznika i u zakonom predviđenim slučajevima

   

  Organizator putovanja TA “Banbus”  licenca OTP34/2010 od 01.02.2010.godine.
  Uz ovaj program važe opšti uslovi putovanja TA“Banbus” usaglašeni sa YUTA standardima

   

  leto 2017 banbus

  Video - Budimpešta

  video-budimpesta

  bojovicdejan.com