Segedin - shopping

  Vodeni grad Napfényfürdő Aquapolis, sa najdužim toboganima u Evropi funkcioniše i očekuje svoje goste u toku cele godine. Nalazi se u Segedinu, nedaleko od mađarsko-srpske granice, svega oko 15 minuta vožnje auto-putem. Komplex bazena se prostire na 4400 m2 i u okviru kompleksa za svaki uzrast će se naći odgovarajući vid odmora i uživanja.

  Najatraktivniji delovi novog objekta su divovski zatvoreni tobogani dužine 223 i 272m, na čije tornjeve se prilazi liftom, na 30 metara visine. U prostoru zatvorenih bazena za uživanje na galeriji je postavljeno još 7 tobogana. Goste željne aktivnog odmora čekaju spiralni tobogani, džakuzi i vodeni slapovi. Za decu do 6 godina izgrađeni su odgovarajući plitki bazeni. U svetu za bebe-mame, na 70 m2, majke mogu bezbrižno da nahrane i uspavaju svoju decu. Decu većeg uzrasta čeka lavirint na četiri nivoa, kao i kuća za igru.

  SEGEDIN – SHOPPING TURA
  JEDNODNEVNI  IZLET -  11.11.2017.

   

  PROGRAM PUTOVANJA:
  Polazak iz Beograda u 05:30 h, sa parkinga preko puta „Buvlje pijace“ na Novom Beogradu ( ugao ulica Jurija Gagarina i Antifašističke Borbe). Dnevna vožnja Novosadskim auto-putem, preko graničnog prelaza Horgoš, sa usputnim zadržavanjima radi odmora.
  Dolazak u Segedin u prepodnevnim časovima ( u zavisnosti od zadržavanja na graničnim prelazima i obavljanja carinskih formalnosti).  Organizovan obilazak jednog od tržnih centara u samom centu grada – ARKAD, gde ćete u veoma prijatnom prostoru uživati u kupovini odeće i obuće u buticima svetski poznatih brendova: Zara, Bershka, Terra Nova, New Yorker, H&M, C&A, Tally Waijl, Marks&Spencers, Pull&Bear, Tom Tailor, Deichmann i mnogi drugi. Tu su naravno i parfimerije, juvelirnice, prodavnice tehnike, dekorativnih elemenata za opremanje vašeg doma,  prehrambreni proizvodi itd. Kad se umorite od kupovine, možete se odmoriti u nekom od kafića i poslastičarnica u okviru tržnog centra, a mirisu vrućeg peciva i odličnim kolačima retko ko može da odoli. Nakon toga, nastavak shoppinga, odlazak do hipermarketa (Auchan (bivša Cora), Metro, Praktiker). Poznato je da u Segedinu možete kupovati raznovrsnu robu visokog kvaliteta po povoljnim cenama.
  Organizovan odlazak za sve zainteresovane putnike do zatvorenog AKVA PARKA-AKVAPOLIS sa lokacijom na desetak minuta od najužeg centra Segedina, koji je po svim sadržajima i atraktivnim zatvorenim bazenima sa toboganima dospeo na prvo mesto po atraktivnosti i posećenosti gostiju u 2012.godini.
  Kompleks bazena se prostire na 4400 m2 a raznovrsnost sadržaja omogućava da se za sve uzraste pronađe odgovarajući vid odmora, uživanja i zabave. Za sve zainteresovane putnike predviđena poseta AKVAPOLISA je od 12.00 do 18.00 časova. Toplo preporučujemo posetu sa nezaboranim provodom svakog vikenda za sve uzraste (za roditelje sa malom decom, omladinu i penzionere).
  Dolazak u Beograd u kasnim večernjim časovima.

   

  Cena aranžmana: 1.300,00 din

   

  CENA ARANŽMANA OBUHVATA:
  prevoz autobusom visoke turističke klase na relacijama navedenim u programu (u slučaju manjeg broja putnika, postoji mogućnost prevoza turističkim mini busevima)
  usluge pratioca grupe (predstavnik agencije)
  troškove organizacije i vođenja aranžmana

   

  CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:
  inostrano zdravstveno osiguranje ( za osobe od 0-18 godina iznosi 257,00 din, za osobe 19-70godina iznosi 386,00 din, a za osobe od 71-86 godina iznosi 771,00 dinar)
  individualne troškove
  Ulaznice za AKVAPOLIS: odrasli 4.500 HUF, omladina od 12.do 23.god  3.850 HUF, deca od 4. do 12.god 2.250 HUF,  deca do 4 godine gratis.

   

  POLASCI IZ DRUGIH MESTA (mora se najaviti prilikom rezervacije aranžmana):
  Postoji mogućnost usputnih ulazaka i izlazaka putnika na skoro svim benzinskim pumpama, restoranima i motelima uz autoput Beograd – Novi Sad – Horgoš (granica sa Mađarskom)

   

  NAČINI PLAĆANJA ARANŽMANA:
  30% prilikom rezervacije, a ostatak od 70% najkasnije 5 dana pre putovanja
  platne kartice (Visa, Dina, Master, Maestro)

   

  OPŠTE NAPOMENE:
  Proveriti 2 dana pre putovanja tačno vreme i mesto polaska
  Kod autobuskih aranžmana  predviđene su pauze radi usputnog odmora na oko 3 do 4 sata vožnje. Zaustavljanja su na usputnim stajalištima ili benzinskim pumpama, a u zavisnosti od uslova na putu i raspoloživosti kapaciteta stajališta
  Dužina trajanja slobodnog vremena za individualne aktivnosti tokom programa putovanja zavisi od objektivnih okolnosti (npr. dužine trajanja obilazaka,  termina polazaka, zadržavanja na granici…)
  Za sve informacije date usmenim, telefonskim ili elektronskim putem agencija ne snosi odgovornost. Validan je samo pisani program putovanja istaknut u prostorijama agencije
  Organizator putovanja zadržava pravo promene programa putovanja usled nepredviđenih objektivnih okolnosti (npr. gužva na granicama, gužva u saobraćaju, zatvaranje nekog od lokaliteta predviđenog za obilazak...)
  Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom  putovanja, uslovima plaćanja i osiguranja, kao i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja
  Rok za prijavu uglavnom zavisi od popunjenosti. Preporuka je da se raspitate o aranžmanu 1-2 nedelje unapred
  Maloletni putnici prilikom putovanja moraju imati overenu saglasnost roditelja
  Putnici koji poseduju inostrani pasoš dužni su sami da se informišu kod nadležnog konzulata o uslovima koji važe za odredišnu ili tranzitnu zemlju (vizni, carinski, zdravstveni i dr.) i da sami blagovremeno i uredno obezbede potrebne uslove i isprave
  Preporuka je, da se putnici sa novim crvenim pasošima, informišu o uslovima ulaska u zemlje Evropske unije (potrebna novčana sredstva za boravak, zdravstveno osiguranje, potvrde o smeštaju ...) na web-stranici Delegacije Evropske unije u Srbiji www.europa.rs ili u ambasadi ili konzulatu zemlje u koju putuju. Agencija ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju Evropske unije
  Molimo Vas da pažljivo pročitate Opšte uslove putovanja
  Turistička agencija BANBUS nastupa u svojstvu organizatora putovanja, licenca. OTP34/2010 od 01.02.2010.godine. Uz ovaj program važe opšti uslovi putovanja organizatora putovanja. Aranžman je rađen na bazi od minimum 40 prijavljenih putnika i usled nedovoljnog broja putnika organizator putovanja ima pravo otkaza putovanja, najkasnije 5 dana pre termina polaska. Organizator putovanja zadržava pravo korekcije ugovorene cene  pre početka putovanja usled promene u kursu razmene valute ili promene u tarifama prevoznika i u zakonom predviđenim slučajevima

   

  Organizator putovanja TA “Banbus”  licenca OTP34/2010 od 01.02.2010.godine.
  Uz ovaj program važe opšti uslovi putovanja TA“Banbus” usaglašeni sa YUTA standardima

   

  Video - Budimpešta

  video-budimpesta

  « Oktobar 2017 »
  Pon Uto Sre Čet Pet Sub Ned
              1
  2 3 4 5 6 7 8
  9 10 11 12 13 14 15
  16 17 18 19 20 21 22
  23 24 25 26 27 28 29
  30 31          
  © 2015 Banbus. All Rights Reserved.- Balkanska 35 · 11000 Beograd · Srbija · Tel/Fax: +381 11 362 5555 - E-mail: office@banbus.co.rs