Vikend u Solunu

 

ŠOPING SVAKOG VIKENDA U SOLUNU

 

ČETVORODNEVNI ARANŽMAN (JEDNO NOĆENJE SA POLUPANSIONOM) AUTOBUSKI PREVOZ

 

1.DAN - BEOGRAD
Polazak u Petak u večernjim časovima 20:00,parking Sajm Kod Hom Centra u Beogradu. Vožnja kroz Srbiju i Makedoniju, uz kraća usputna zadržavanja zbog obavljanja graničnih formalnosti.
2. DAN - SOLUN-OLYMPIC BEACH
Dolazak u Solun u jutarnjim časovima. Slobodno vreme za šoping u tržnom centru Cosmos. Jedan od najpopularnijih tržnih centara nalazi se na oko 5 km od centra grada. U njemu se nalazi veliki broj radnji poznatih svetskih brendova, kao što su Accesorize, H&M, Massimo Dutti, Adidas, Benetton, Zara... Nedaleko od Cosmosa nalaze se šoping centar Jumbo, kao i Mega Outlet Centar. Odlazak u centar Soluna uz panoramsko razgledanje grada. Poseta Fabrici kože, gde se kupovina odvija po veoma povoljnim cenama, uz stalna sniženja. U popodnevnim časovima nastavak puta ka Olympic Beachu. Smeštanje u hotel,večera (klasično usluzivanje). Slobodno vreme. Noćenje
3. DAN – OLYMPIC BEACH – METEORI-BEOGRAD
Doručak. Fakultativni izlet do Meteora. Vožnja kroz klanac Tempi i poseta crkvi Svete Petke. Nastavak puta do Kalambake i obilazak radionice ikona. Potom nastavak do manastira Veliki Meteori. Jedan od šest, a ujedno i najveći manastir Meteora, građen je sredinom četrnaestog veka, a kao jedan od dvojice osnivača pominje se Jovan Uroš Nemanjić, odnosno monah Joasaf. Obilazak manastirskog kompleksa i slobodno vreme. Putnici koji ne idu na izlet,slobodno vreme u Olympic Beachu. U nedelju u večernjim časovima 20:00 h po grčkom vremenu polazak ka Srbiji.
4.DAN – BEOGRAD
Dolazak u Beograd u ranim jutarnjim časovima.

 

CENA ARANŽMANA: 4.900,00 dinara

Termini polaska:
21.12 - 24.12.

 

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:
Prevoz autobusom visoke turističke klase (full oprema, klima, TV, video, DVD, mikrofon)
Smeštaj u Olympic Beachu na bazi jednog noćenja sa polupansionom (večera- doručak) u „Hotel Banbus“ i „Banbus Femili“ u 1/2, 1/3 - krevetnim sobama
Poseta i šoping u Solunu (Tržni centar Cosmos, Fabrika kože)
Usluge turističkog vodiča tokom celog trajanja putovanja
Troškovi organizacije putovanja

 

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:
Fakultativni izlet do Meteora sa posetom Velikim Meteorima–cena 25 eur za odrasle, 20 eur za decu do 10 godina ( u cenu uključena ulaznica za manastir Veliki Meteori)
Putno zdravstveno osiguranje
Individualni troškovi

 

NAPOMENE: Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa i zavise od broja prijavljenih putnika. Cena se uglavnom sastoji od: troškova, rezervacija, prevoza, vodiča, ulaznica, organizacije... Termini fakultativnih izleta su promenljivi i zavise od slobodnih termina na lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti. Minimum za realizaciju fakultativnih izleta je 10 CENA ARANŽMANA OBUHVATA:
Prevoz autobusom visoke turističke klase (full oprema, klima, TV, video, DVD, mikrofon)
Smeštaj u Olympic Beachu na bazi jednog noćenja sa doručkom u „Hotel Banbus“ u 1/2, 1/3-krevetnim sobama
Poseta i šoping u Solunu (Tržni centar Cosmos, Fabrika kože)
Usluge turističkog vodiča tokom celog trajanja putovanja
Troškovi organizacije putovanja plativih putnika.

 

NAČIN PLAĆANJA: isključivo u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu AIK BANKE na dan uplate
Gotovinski: 50% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 4 dana pre početka aranžmana
Putem kreditnih i platnih kartica ( VISA, DINA, MASTER, MAESTRO CARD)

 

POPUSTI I DOPLATE:
Dete do 2 godine gratis u z ajedničkom ležaju i nema sedište u autobusu
Za dete od 2 do 10 godina na sopstvenom ležaju cena aranžmana popust 30%
Za dete od 2 do 10 godina na zajedničkom ležaju cena aranžmana popust 50%
Doplata za 1/1 sobu 50% od cene aranžmana

 

VAŽNO: Upozoravaju se putnici da zbog poštovanja satnica predviđenih programom putovanja, ne postoji mogućnost zadržavanja, autobusa na graničnom prelazu radi regulisanja povraćaja sredstava po osnovu TAX FREE, pa Vas molimo da to imate u vidu. Organizator putovanja nije ovlašćen i ne ceni valjanost putnih i drugih isprava. Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju. Preporučuje se putnicima da se o uslovima ulaska u zemlje EU ( potrebna novčana sredstva za boravak, zdravstveno osiguranje, potvrde o smeštaju...) informišu na sajtu Delegacije EU u Srbiji www.europa.rs ili u ambasadi ili konzulatu zemlje u koju putuju I kroz koje prolaze. Agencija ne snosi odgovornost u slučaju da neki od sadržaja hotela ne budu u funkciji usled objektivnih okolnosti, kao i da usled državnih ili verskih praznika na određenoj destinaciji neki od lokaliteta , ili tržnih centara, prodavnica, restorana, muzeja... ne rade. Oznaka kategorije hotela u programu je zvanično utvrđena, i važeća na dan zaključenja ugovora između organizatora putovanja i ino partnera, te eventualne naknadne promene koje organizatoru putovanja nisu poznate ne mogu biti relevantne.

 

Organizator putovanja ima pravo otkaza putovanja, najkasnije 5 dana pre termina polaska.
Aranžman je rađen na bazi minimum 12 putnika.
Organizator putovanja TA”Banbus”
Uz ovaj program važe opšti uslovi putovanja TA”Banbus” usaglašeni sa YUTA standardima

 

leto 2017 banbus

© 2017 Banbus - Licenca OTP 34/2010 od 28.01.2013 - Sve informacije na sajtu turističke agencije su informativnog karaktera.