telefonfacebook

  Severna Grčka - 1. maj

   

  SEDMODNEVNI ARANŽMAN (ČETIRI NOĆENJA SA DORUČKOM) AUTOBUSKI PREVOZ

  1.DAN (27.04.)- BEOGRAD
  Polazak u večernjim časovima. Vožnja kroz Srbiju I Makedoniju, uz kraća usputna zadržavanja zbog obavljanja graničnih formalnosti.
  2. DAN (28.04.)- OLYMPIC BEACH
  Dolazak u Olympic Beach. Smeštanje u hotel. Slobodno vreme za individualnu šetnju i razgledanje. Noćenje.
  3. DAN (29.04.)– OLYMPIC BEACH – METEORI
  Doručak. Fakultativni odlazak na celodnevni izlet do Meteora. Vožnja kroz klanac Tempi i poseta crkvi Svete Petke. Nastavak puta do Kalambake i obilazak radionice ikona. Potom nastavak do manastira Veliki Meteori. Jedan od šest, a ujedno i najveći manastir Meteora, građen je sredinom četrnaestog veka, a kao jedan od dvojice osnivača pominje se Jovan Uroš Nemanjić, odnosno monah Joasaf. Obilazak manastirskog kompleksa i slobodno vreme. Povratak ka Olympic Beachu. Noćenje.
  4.DAN (30.04.)- OLYMPIC BEACH – SOLUN
  Doručak. Polazak na fakultativni izlet do Soluna. Odlazak do Zejtinlika-groblja srpskih vojnika iz I svetskog rata. Zatim odlazak na organizovano panoramsko razgledanje grada: Obilazak Bele kule, crkve Svetog Dimitrija, Galerijusovog slavoluka, Rotonde, statue Aleksandra Velikog. Slobodno vreme za individualna razgledanja ili šoping(poseta fabrici kože po najpovoljnijim cenama). U popodnevnim časovima povratak ka Olympic Beachu. Slobodno vreme. Noćenje.
  5.DAN (01.05.)– OLYMPIC BEACH
  Doručak. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Noćenje.
  6.DAN (02.05.)-OLYMPIC BEACH - BEOGRAD
  Doručak.Napuštanje hotela. Fakultativni odlazak do manastira Sveti Dionisije i vidikovca Stavros na planini Olimp. Jedinstven ambijent u kome je manastir smešten otkriva duhovnost ovog svetog mesta, dok se sa vidikovca pruža predivan pogled na rivijeru. Putnici koji ne idu na fakultativni izlet, slobodno vreme u Olympic Beachu za šetnju i razgledanje
  Polazak ka Srbiji u popodnevnim časovima.
  7.DAN(03.05.) - BEOGRAD
  Dolazak u Beograd u jutarnjim časovima.

   

   

  CENA ARANŽMANA: 69 € /po osobi

  Termin polaska: 27.04 - 03.05.2018.

  CENA ARANŽMANA OBUHVATA:
  Prevoz autobusom visoke turističke klase (full oprema, klima, TV, video, DVD, mikrofon)
  Smeštaj u Olympic Beachu na bazi četiri noćenja sa doručkom (švedski sto) u „Hotel Banbus“ i „Banbus Family“ u 1/2, 1/3 i 1/4 - krevetnim sobama
  Usluge turističkog vodiča tokom celog trajanja putovanja
  Troškovi organizacije putovanja
  Boravišna taksa Od 01.01.2018. u hotelima predviđeno je naplaćivanje boravišnih taksi. Iznos će se razlikovati prema kategorizaciji hotela. Cene se odnose po smeštajnoj jedinici dnevno.

   

  CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:
  Fakultativni izlet do Meteora–cena 15 eur za odrasle, 10 eur za decu do 10 godina ( u cenu nije uključena ulaznica za manastir Veliki Meteori)
  Ulaznica za manastir Veliki Meteor 3 eur
  Fakultativni izlet do Soluna 8 eur
  Fakultativni izlet do Olimpa/Sveti Dionisije 8 eur
  Grčko veče uz grčki folklor i muziku (večera-švedski sto+ 1 pivo/ili čaša vina/ili 1 sok-) 15 eur (minimum 25 osoba)
  Putno zdravstveno osiguranje
  Individualni troškovi

   

  NAPOMENE: Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa i zavise od broja prijavljenih putnika. Cena se uglavnom sastoji od: troškova, rezervacija, prevoza, vodiča, ulaznica, organizacije... Termini fakultativnih izleta su promenljivi i zavise od slobodnih termina na lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti. Minimum za realizaciju fakultativnih izleta je 20 plativih putnika.

   

  NAČIN PLAĆANJA: isključivo u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu AIK BANKE na dan uplate
  Gotovinski: 40% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 10 dana pre početka aranžmana
  Putem kreditnih i platnih kartica ( VISA, DINA, MASTER, MAESTRO CARD)
  Odloženo plaćanje: 40% gotovinski prilikom rezervacije, ostatak čekom u jednoj mesečnoj rati
  ( deponovanje čeka najkasnije 10 dana pre početka aranžmana, a realizacija čeka najkasnije mesec dana nakon realizacije aranžmana)

   

  POPUSTI I DOPLATE:
  Dete do 2 godine gratis u zajedničkom ležaju i nema sedište u autobusu
  Za dete od 2 do 10 godina na sopstvenom ležaju cena aranžmana eur 40
  Za dete od 2 do 10 godina na zajedničkom ležaju cena aranžmana eur 25
  Doplata za 1/1 sobu 50% od cene aranžmana

   

  VAŽNO: Upozoravaju se putnici da zbog poštovanja satnica predviđenih programom putovanja, ne postoji mogućnost zadržavanja, autobusa na graničnom prelazu radi regulisanja povraćaja sredstava po osnovu TAX FREE, pa Vas molimo da to imate u vidu. Organizator putovanja nije ovlašćen i ne ceni valjanost putnih i drugih isprava. Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju. Preporučuje se putnicima da se o uslovima ulaska u zemlje EU ( potrebna novčana sredstva za boravak, zdravstveno osiguranje, potvrde o smeštaju...) informišu na sajtu Delegacije EU u Srbiji www.europa.rs ili u ambasadi ili konzulatu zemlje u koju putuju I kroz koje prolaze. Agencija ne snosi odgovornost u slučaju da neki od sadržaja hotela ne budu u funkciji usled objektivnih okolnosti, kao i da usled državnih ili verskih praznika na određenoj destinaciji neki od lokaliteta , ili tržnih centara, prodavnica, restorana, muzeja... ne rade. Oznaka kategorije hotela u programu je zvanično utvrđena, i važeća na dan zaključenja ugovora između organizatora putovanja i ino partnera, te eventualne naknadne promene koje organizatoru putovanja nisu poznate ne mogu biti relevantne.

   

  Organizator putovanja ima pravo otkaza putovanja, najkasnije 5 dana pre termina polaska. Aranžman je rađen na bazi minimum 40 putnika.
  Organizator putovanja TA”Banbus”

   

  Uz ovaj program važe opšti uslovi putovanja TA”Banbus” usaglašeni sa YUTA standardima

   

  leto 2017 banbus

  © 2017 Banbus - Licenca OTP 34/2010 od 28.01.2013 - Sve informacije na sajtu turističke agencije su informativnog karaktera.