telefonfacebook

  Budva - Dani mimoze

  (02.-17.02.2018.)

  Praznik mimoze se održava u čast cveta mimoze u Herceg Novom. Jedna je od najznačajnijih turističkih manifestacija na našim prostorima, koja se održava skoro pet decenija. Osnovali su je 1969.godine Turistički savez Boke Kotorske i Skupština opštine Herceg Novi. Jedna od najpoznatijih manifestacija je Fešta od mimoze, ribe i vina, koja se održava duž naselja Kumbor, Đenović i Baošić. Poslednjih godina sve popularniji je Festival vina. Takođe, tokom Praznika mimoze održavaju se i Riblja večera, Veliki dečiji maskenbal, Velika bokeška fešta, Mažoret parada...

  BANBUS LUX STUDIO APARTMANI - Nalaze se u samom centru Budve, nepunih 400 metara od šetališne i kupališne zone, sa donje strane od magistralnog puta na odličnoj poziciji, u neposrednoj blizini autobuske stanice, na nepunih pet minuta od cafe Trokadera i ostalih klubova, kafića, restorana...a u sklopu samog objekta se nalazi i prodavnica. Novo-otvoreni studio apartmani pružaju potpuni komfor i užitak za sve turiste koji odluče da borave u Budvi. Svaki studio/apartman opremljen je mini kuhinjom, ugradnom pločom sa dve ringle, frižiderom, velikim plazma televizorom, klima uređajem, WiFi, prostranim TWC i terasama. Svi studio apartmani opremljeni su sa kompletnim posuđem u skladu sa strukturom studia. Sve terase opremljene su plastičnim baštenskim garniturama sto sa stolicama. Objekat sadrži recepciju, lift, restoran. Svi gosti na polupansionu mogu uživati u bogatom izboru hrane i svežim ribljim specijalitetima.

  BANBUS LUX STUDIO  APARTMANI

  CENA ARANŽMANA:  38 € PO DANU / PO OSOBI

   

  NAČIN PLACANJA: Gotovinski, platnim karticama - 30% od cene ukupnog aranžmana prilikom rezervacije, a ostatak najkasnije do 15 dana pre polaska ili odloženo – na 2 jednake mesečne rate čekovima građana, uz deponovanje čekova najkasnije do 15 dana pre polaska.

  USLOVI PLAĆANJA:  Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivrednosti  po prodajnom  kursu poslovne banke (AIK BANKE) na dan uplate..

  CENA ARANŽMANA OBUHVATA: 
  -Smeštaj na bazi 1 ili više polupansiona u BANBUS LUX STUDIO APARTMANI u Budvi
  (doručak – kontinentalni po principu slani/slatki ; večera kontinentalna po principu ponuđena 3 jela)
  -Troškove organizatora  aranžmana

  CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:
   -Prevoz
   -Boravišnu taksu  koja se plaća na recepciji i iznosi 1,00 eur dnevno po osobi, odnosno 0,50 eur dnevno za decu od 12 do 18 godina osobe mlađe od 12 godina nisu u obavezi da plaćaju boravišnu taksu
  zdravstveno osiguranje

  -Mogućnost korišćenja redovne linije (jedan pravac 2.300 din, povratna karta 3 600 din)

  DOPLATE: 
  doplata 1/1 studio 80% od cene

  POPUSTI: 
  deca do 2 godine uživaju besplatan boravak i ne koriste nikakve usluge
  deca od 2 do 7 godina koja spavaju sa roditeljem u istom ležaju imaju popust  50% 
  dvoje dece od 2 do 7 godina koji koriste zajednički ležaj imaju popust  50% po osobi 
  deca i odrasle osobe  ukoliko koriste fioka-krevet standardne veličine imaju popust od 20% 
  dece od 2 do 12 godina koji koriste sopstveni ležaj imaju popust  20%

  ORGANIZATOR PUTOVANJA TA “BANBUS” OTP 34/2010. OD 01.02.2010.

  UZ OVAJ PROGRAM VAŽE OPŠTI USLOVI PUTOVANJA TA “BANBUS”  USAGLAŠENI  SA YUTA STANDARDIMA

  leto 2017 banbus

  bojovicdejan.com