telefonfacebook

  1. maj u Budvi

  28.04 - 02.05.2017.

  PRAZNIK RADA UZ ODMOR NA MEDITERANU

   

  OPIS SMEŠTAJA:

  BANBUS LUX STUDIO APARTMANI - Nalaze se u samom centru Budve, nepunih 400 metara od šetališne i kupališne zone, u neposrednoj blizini autobuske stanice, na nepunih pet minuta od cafe Trokadera i ostalih klubova, kafića, restorana...a u sklopu samog objekta se nalazi i prodavnica. Novootvoreni studio apartmani pružaju potpuni komfor i užitak za sve turiste koji odluče da borave u Budvi.

  Program putovanja:

   

  1.DAN-28.04.- BEOGRAD

  Polazak iz Beograda, sa perona 17 BAS-ove stanice, u 17:30 h. Putovanje sa povremenim kratkim pauzama radi odmora putnika i obavljanja graničnih formalnosti. Noćna vožnja.

  2.DAN-29.04.- BUDVA

  Dolazak u Budvu u jutarnjim časovima. Smeštaj u Banbus Lux Studio Apartmanima. Slobodno vreme za odmor, opuštanje kraj obale mora. Obilazak Budve, šetnja rivijerom, upoznavanje grada, poseta Starog grada..

  Večera. Noćenje.

   

  3.DAN-30.04.- BUDVA

  Doručak. Slobodno vreme za individualne aktivnosti Večera. Noćenje.

   

  4.DAN-01.05.- BUDVA

  Doručak. Slobodno vreme za proslavu Međunarodnog praznika rada. U Budvi se tradicionano održava  Međunarodni Karneval i Prolećna noć pod maskama. U danima trajanja Karnevala svuda se mogu videti nasmejana lica koja uživaju u dobroj muzici, kvalitetnom vinu, tradicionalnim poslasticama, upoznavanju sa kulturnim nasleđem Budve i koja se dive vešto urađenim maskama koje stižu iz čitavog sveta. Karnevalska fešta tradicionalno počinje “Abrumom” kojim maske pozivaju meštane i turiste na karneval. Praćeni muzikom i pesmom karnevalisti posećuju starogradske familije i ugostitelje koji ih dočekuju sa raznim primorskim specijalitetima kao što su ruštule, zmaj torta, priganice, patišpanj i fugaca. Nakon Abruma fešta se nastavlja u kafićima unutar zidina Starog grada sa različitim tematskim večerima. Večera. Noćenje.

  5.DAN-02.05.- BEOGRAD

  Doručak. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Napuštanje objekta u 17:30 h. Slobodno vreme do polaska. Polazak za Beograd sa glavne autobuske stanice u Budvi  u  18 h. Dolazak u Beograd u ranim jutarnjim časovima. Kraj svih usluga.

   

  CENA ARANŽMANA 115€

  USLOVI PLAĆANJA:  Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivrednosti po prodajnom kursu poslovne banke (AIK BANKA) na dan uplate.

  NAČIN PLAĆANJA: Gotovinski, platnim karticama - 30% od cene ukupnog aranžmana prilikom rezervacije, a ostatak najkasnije do 15 dana pre polaska ili odloženo – na 2 jednake mesečne rate čekovima građana, uz deponovanje čekova najkasnije do 15 dana pre polaska.

  CENA ARANŽMANA OBUHVATA:

   Ÿ smeštaj u BANBUS Lux Studio Apartmanima na bazi 3 polupansiona

   (doručak – kontinentalni po principu slani/slatki ; večera kontinentalna po principu ponuđena 3 jela)

   Ÿ organizaciju puta

   Ÿ korišćenje klima uređaja, WiFi

  CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:

  Ÿ prevoz

  Ÿ boravišnu taksu sa osiguranjem koja se plaća na recepciji i iznosi 1 eura dnevno po osobi, odnosno    0,5 eura dnevno za decu od 12 do 18 godina. Osobe mlađe od 12 godina nisu u obavezi da plaćaju boravišnu taksu.

  Ÿ piće u restoranu objekta tokom boravka

    Ÿ zdravstveno osiguranje

  Ÿ individualne troškove

  Ÿ nepomenute usluge

  DOPLATE:

   Ÿ doplata 1/1 studio 80% od cene u tabeli

  CENA AUTOBUSKE KARTE ZA PUTNIKE KOJI KORISTE USLUGU PREVOZA:

   Ÿ  Odrasle osobe  –3.400,00 -  povratna karta

   Ÿ  Deca do 10 god.-3.200,00–  povratna karta

   

  Molimo Vas da pažljivo pročitate Opšte uslove putovanja:

  Turistička agencija BANBUS nastupa u svojstvu organizatora putovanja, licenca. OTP34/2010 od 01.02.2010.godine. Uz ovaj program važe opšti uslovi putovanja organizatora putovanja. Aranžman je rađen na bazi od minimum 40 prijavljenih putnika i usled nedovoljnog broja putnika organizator putovanja ima pravo otkaza putovanja, najkasnije 5 dana pre termina polaska. Organizator putovanja zadržava pravo korekcije ugovorene cene  pre početka putovanja usled promene u kursu razmene valute ili promene u tarifama prevoznika i u zakonom predviđenim slučajevima.

   

  leto 2017 banbus

  © 2017 Banbus - Licenca OTP 34/2010 od 28.01.2013 - Sve informacije na sajtu turističke agencije su informativnog karaktera.