Hotel biserna obala ★

 

Turističko naselje BISERNA OBALA-ČANJ smešteno je izmedju Bara i Petrovca. Na površini od 12 hektara smeštena su dva hotela, 17 paviljona, 45 bungalova i 6 apartmana. U naselju se nalazi aperitiv bar, 3 restorana, picerija, snek bar, 2 kafe bara, market, prodavnice, frizerski salon, ambulanta, pošta, pekara, kiosci za novine, prodavnica suvenira, poslastičarnica, riblji restoran, banket sala, TV sale, dečije igralište.Posetioci mogu iznajmiti sportske rekvizite bilijar, stoni tenis i drugo... Na raspolaganju su dva terena za mali fudbal i rukomet, odbojkaško i košarkaško igralište. U večernjim satima na dve terase se izvodi živi program. Organizuje se škola plivanja i ronjenja. Plažu obezbedjuju profesionalni spasioci. Tuističko naselje udaljeno je od Bara (gradska autobuska linija) svega 13 kilometara. Od železničke stanice u Sutomoru 4 km od aerodroma u Tivtu 42km od aerodroma u Podgorici 55km.

Hotel „BISERNA OBALA**“ - Nalazi se u centru Čanja udaljen nepunih 20 metara od plaže. Hotel ima restoran, recepciju, lobby bar, TV- salu sa kablovskim program, sobe sa TWC i terasama.

 

.  

leto 2017 banbus

© 2017 Banbus - Licenca OTP 34/2010 od 28.01.2013 - Sve informacije na sajtu turističke agencije su informativnog karaktera.